Seçer’den su fiyatlarında indirim sözü | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Seçer’den su fiyatlarında indirim sözü

 

Silifke’nin kırsal mahallelerinde üreticilerle buluşan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belli bir metreküpe kadar su tüketiminden para almayacaklarını söyledi. Seçer, “Belirlenen metreküpün üzerine çıktığında para alınacak ama şimdiki gibi pahalı değil. Ucuz olacak. İddia ediyorum, söz veriyorum, hiçbir belediye başkanının döneminde olmadığı kadar ucuz bir su fiyatı belirlenecek” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke’nin Kurtuluş, Sökün, Arkum, Kapızlı ve Susanoğlu mahallelerinde kahvehane toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla buluştu. 
Silifke’deki programına muhtarlarla kahvaltı yaparak başlayan Vahap Seçer, daha sonra Silifke Belediye Başkan adayı Mustafa Turgut, eski milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Ali Rıza Öztürk ile birlikte Kurtuluş, Sökün, Arkum, Kapızlı ve Susanoğlu mahallelerinde de kahvehane toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 
Çoğunluğu üretici olan vatandaşların, ‘su fiyatları çok yüksek’ şeklindeki şikâyetiyle karşılaşan Vahap Seçer, “Söz veriyorum. Ben belediye başkanı olduğumda belli bir metreküpe kadar su ücretsiz olacak. Yoksullara, üreticilere bu olanağı sağlayacağım. Belirlenen metreküpün üzerine çıktığında para alınacak ama şimdiki gibi pahalı değil. Ucuz olacak. İddia ediyorum, söz veriyorum, hiçbir belediye başkanının döneminde olmadığı kadar ucuz bir su fiyatı belirlenecek” dedi.
Belediye başkanı olduğunda en çok yatırım yapacağı, en çok destek vereceği alanın tarım olacağını ifade eden Vahap Seçer, üreticinin kooperatifleşmesine destek olacaklarını, soğukhava tesisi ve paketle tesisi kuracaklarını söyledi.
3 SEÇİM OFİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI
Vahap Seçer Silifke gezisi kapsamında ayrıca Taşucu, Atayurt ve Narlıkuyu mahallelerinde kurulan seçim ofislerinin de açılışını yaptı.
Vahap Seçer Taşucu’nda yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi bizim için çok önemli. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda Silifke’ye hizmetler daha çok gelecek, daha hızlı gelecek. Belediye başkanı olur olmaz yapacağım ilk işlerden biri Taşucu’na atıksu arıtma tesisi kurmak olacak” dedi.
Vahap Seçer, Mersin’deki siyasal dengeler ve partisindeki durum hakkında da değerlendirmelerde bulundu. 
‘KÜRDÜN DE OYUNA TALİBİM, TÜRKÜN DE OYUNA TALİBİM’

Seçer, “Bizim parti içinde birliğe ihtiyacımız var. Aynı zamanda başka partilerden de oy almamız lazım. Partimizin kendi oyuyla başkanlığı alamıyoruz, üzerine bir şeyler koymamız lazım. Ama endişeye gerek yok. Diğer partiler de tek başlarına alamıyor, onun için karşımıza ittifaklarla çıkıyorlar. Biz şu anda Mersin’de en güçlü partiyiz. Bu partide senelerce mücadele etmiş, emek vermiş abilerimizin bu seçimde bize yardımcı olmasını istiyoruz. Bizim elimizden tutsunlar. Partililerimiz kendi evlatlarına sahip çıksınlar. Bunu istiyoruz. Şimdi üzerimizde anketler üzerinden oyunlar oynanmak isteniyor. Buradan açıkça ilan ediyorum: Ben Kürdün de oyuna talibim, Türkün de oyuna talibim, Alevinin de, Sünninin de oyuna talibim. Ben hizmet etmeye geliyorum. Ben kavga etmeye, insanlara partisinden dolayı eziyet etmeye gelmiyorum” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA