Başkan Tuna: Güvenli Bisiklet ve Yaya Yolları Yapacağız | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Başkan Tuna: Güvenli Bisiklet ve Yaya Yolları Yapacağız

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna,  doğa ve çevre dostu projelerle Mersin’i daha yaşanılabilir bir kent yapacaklarını söyledi.
Toroslar Belediyesi’nin, Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Hollandalı bir Vakıf tarafından ortaklaşa yürüttüğü‘Toroslar Düşünce Atölyesi’ projesi kapsamında yapılan çalışmaların sonuçları hedef gruplarla paylaşıldı.
Başkan Hamit Tuna, Mersin Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir grup genç ile birlikte Alsancak Mahallesi Müftü Deresi kenarında oluşturdukları bisiklet ve yürüme yolunda bisiklet sürerek farkındalık yarattı.
Güvenli bisiklet yolları, güvenli yaya yolları, güvenli kentler ve kentsel dönüşüm unsurlarının yer aldığı proje ile amaçlarının doğa dostu kentler oluşturmanın önemine dikkat çekmek olduğunu kaydeden Başkan Hamit Tuna, Büyükşehir noktasında hazırladıkları projelerde de bu unsurlara yer verdiklerini söyledi.
31 Mart seçimlerinin ardından kente kazandıracakları kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra, gençlerin daha çok söz sahibi oldukları bir kent yaratacaklarının da sözünü veren Başkan Hamit Tuna’ya üniversiteli öğrenciler de teşekkür ederek, Büyükşehir adaylığını tebrik etti.
Müftü deresinin Toroslar İlçesi sınırında kalan kısmında yaptıkları ıslah, yürüme yolu, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarıyla burayı daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuşturduklarınıhatırlatan Başkan Tuna, bundan sonra da Büyükşehir ölçeğinde gerçekleştirecekleri rekreasyon çalışmalarıyla dere ve çevresini canlandıracaklarına dikkat çekti.
Başkan Tuna, Alsancak Mahallesi’nde Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) kapsamında açtıkları gümüş takı işlemeciliği kursunu da ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Mesleki eğitim çalışmalarını Büyükşehir kapsamında daha da büyüteceklerinin altını çizen Başkan Tuna; “Cumhur İttifakıyla Mutlu Mersin hedefimize ulaşacağız” dedi.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA