Başkan Pamuk, Karaduvar Kültür Evini İnceledi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK  11:20  ARSLAN: LAHEY ADALET DIVANı’NıN İLK İSRAIL KARARı  11:20  SEÇER’DEN KENTE SPOR TESISLERI VE SAHA MÜJDESI  11:15  CHP İL BAŞKANı ÖMÜR: YENI ZAFERLERE IMZA ATACAĞıMıZDAN EMINIM  11:11  ÖZYIĞIT, 5 YıLLıK HIZMET SÜRECINI DEĞERLENDIRIYOR, ÖNERILERI ALıYOR  11:05  CHP TARSUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYı ALI BOLTAÇ: " SİYASETE DEĞİL HİZMETE ODAKLIYIZ"  10:59  “KADıNı DEĞERSIZLEŞTIREN SIYASI ANLAYıŞA KARŞı MÜCADELE EDECEĞIZ”  10:47  BAŞKAN ÖZYIĞIT,“TARıM ALANıMıZ KıSıTLı ANCAK BILIMI KULLANıYORUZ”  10:31  BÜYÜKŞEHIR ÖYKÜ YAZARLARıNı UNUTMADı  13:20  BIR MERSIN SEVDALıSı ŞINASI DEVELI… 
Başkan Pamuk, Karaduvar Kültür Evini İnceledi

 

BAŞKAN PAMUK; “KARADUVAR MAHALLEMİZE ÇOK YAKIŞACAK”

* Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, belediye tarafından yapımı gerçekleşen, inşası ve çevre düzenlemesinde artık sona gelinen Karaduvar Mahallesi Kültür Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Karaduvar Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan Kültür Evi inşaatında bir takım incelemelerde bulundu. Belediyede görevli mimar, mühendis ve birim müdürleriyle birlikte binayı gezen Başkan Pamuk, yapının tüm odalarına girerek bilgi aldı.

Binanın herkes için kullanışlı, eksiksiz ve rahat olması için gereken tüm eksiklerin giderilmesi yönünde talimat veren Başkan Pamuk, yapıya estetik ve görsel zenginlik katacak yeni yapılar eklenmesini de istedi. Karaduvar Mahallesi Kültür Evi inşaatında süren çalışmaların hızlandırılması talimatını da veren Başkan Pamuk, yapının en kısa sürede mahalle sakinlerinin hizmetine açılması yönünde talimat verdi. Kültür evinin çevresine dikilen ağaçların ve yeşil alan miktarının arttırılması ve bir çocuk parkı yapılması talimatını veren Başkan Pamuk, kültür evine araçlarıyla gelecek vatandaşlar için bir otopark yeri hazırlanmasını da istedi.

Başkan Pamuk; “Karaduvar’a, her yönüyle modern ve estetik bir yapı kazandırıyoruz”

Yapıyı ziyaretinin ardından bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri, belediyemizin bütçesini doğru, verimli, etkin ve yerinde kullanarak hem Akdeniz’e hak ettiği değeri; hem de Akdeniz sakinlerine de hak ettikleri hizmet ve projeleri vermeye devam ediyoruz. Geçmişte ihmal edilen 16 kırsal ve çevre mahallemize, mahalle ve taziye evleri kazandırdık. Belediyemiz bütçesini; halk ve kent yararına hizmet, proje ve çalışmalara ayırarak, Akdeniz’e yeni sosyal, kültürel ve sportif tesisler kazandırdık, yeşil alan varlığımızı katbekat arttırdık.

Bu başarıyı, bütçemizi vatandaşlarımız ve ilçemiz için hizmet, proje ve yatırımlara dönüştürerek elde ettik. Şu anda da Karaduvar’da yaşayan vatandaşlarımıza da her yönüyle modern, estetik ve onların talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir donanıma sahip, çevresi ile birlikte 500 metrekareyi aşan geniş bir alana sahip Kültür Evi’ni kazandırmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Karaduvar’a çok yakışacağını düşündüğümüz Kültür Evimizin, mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan, duygu ve düşüncelerini dile getiren Karaduvar sakinleri de, mahallelerine böyle bir yapıyı kazandırmasının yanı sıra, yaşadıkları bölgeye sunulan ve mahallenin çehresini değiştiren hizmet ve çalışmalar nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, birim müdürleri ve belediye personeline teşekkür ettiler.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA