İyi Parti’den Toplu İstifa; Kandırıldık | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
İyi Parti’den Toplu İstifa; Kandırıldık

 

İYİ Parti Mersin Kurucu İl Başkan ve il yöneticileri, milletvekili adayları, kurucu ilçe başkanları ve yöneticileri topluca istifa etti. İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Hasan Doydu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın “ kandırıldım” diyebildiği ülke şartlarında sanıyorum bizlerde kandırıldık. Ancak hepinizle birlikte bizimde inandığımız insanlara bir vebal borcumuz var. Benim size, sizin bana hepimizin de topluma bu anlamda bir özrümüz var” ifadelerini kullandı.

Gökhan KURT

“AKŞENER, DAVA ARKADAŞLARINI YARI YOLDA BIRAKTI”

İYİ Parti Kurucu İl ve ilçe başkan ile yöneticileri, milletvekili adayları düzenledikleri basın toplantısında mensubu oldukları partiden topluca istifa etti. İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in dava arkadaşlarını yarı yolda bıraktığını belirten milletvekili adayı Hasan Doydu,  “Buradan sesleniyorum, Sayın Genel Başkan; Sözde demokrasi hukuk mücadelesi ile yokla çıktık ama ilk günden bunları görmezden geldiniz. Seçimlerde temayüller yolda değiştirildi, sessiz kaldınız. Devlet yönetiminde sadakat ve liyakati esas alacağız demenize rağmen kurduğunuz partide bile bunu ilk günden rafa kaldırdınız. Bana fetöcü diyen ispatlamazsa haindir, şerefsizdir dediniz, gelinen noktada size ilk günden bunu diyenlere partiyi teslim ettiniz. Bu partiye malum parti diyerek adını anmayanları bugün il ve ilçeler bazında aday gösterecek kadar siyasi duruştan, çıkış ruhundan ve ilkeden uzaklaştığınız için, amacın ülkeyi yönetmek değil komitacı zihniyetin ilerdeki siyasi ve rant pazarlıklarını canlı tutmaktan öteye gitmeyecek emanetçi genel başkan olmayı tercih ettiğiniz için şahsım adına ben aylar öncesi bir karar aldım” dedi.

Doydu son olarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın “ kandırıldım” diyebildiği ülke şartlarında sanıyorum bizlerde kandırıldık. Ancak hepinizle birlikte bizimde inandığımız insanlara bir vebal borcumuz var. Benim size, sizin bana hepimizin de topluma bu anlamda bir özrümüz var” ifadelerini kullandı.

“BİZLERİ KULLANDILAR”

 Kurucu il Başkanı Dr. İbrahim Özel ise “Çok sert ve çetin bir süreçten geçtik. Bizleri kullandılar. İYİ Parti’ye oy ve destek istedik. Bilmeden yanılttığımız için tüm Mersinli hemşerilerimizden özür dileriz Hiçbir uygulamasından memnun olmadığımız mevcut iktidarı, siyasi hareketin değiştirmeye yetmediğini ve yakın gelecekte de değiştirmeye yetmeyeceğini üzülerek görüyoruz. Kararlı ve huzurluyuz, mensubu olduğumuz İYİ Parti’den istifa ediyoruz” diye konuştu.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA