GÖLGELİ’DEN, KOCAMAZ’A ULTİMATOM | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK  11:20  ARSLAN: LAHEY ADALET DIVANı’NıN İLK İSRAIL KARARı  11:20  SEÇER’DEN KENTE SPOR TESISLERI VE SAHA MÜJDESI  11:15  CHP İL BAŞKANı ÖMÜR: YENI ZAFERLERE IMZA ATACAĞıMıZDAN EMINIM  11:11  ÖZYIĞIT, 5 YıLLıK HIZMET SÜRECINI DEĞERLENDIRIYOR, ÖNERILERI ALıYOR  11:05  CHP TARSUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYı ALI BOLTAÇ: " SİYASETE DEĞİL HİZMETE ODAKLIYIZ"  10:59  “KADıNı DEĞERSIZLEŞTIREN SIYASI ANLAYıŞA KARŞı MÜCADELE EDECEĞIZ”  10:47  BAŞKAN ÖZYIĞIT,“TARıM ALANıMıZ KıSıTLı ANCAK BILIMI KULLANıYORUZ”  10:31  BÜYÜKŞEHIR ÖYKÜ YAZARLARıNı UNUTMADı  13:20  BIR MERSIN SEVDALıSı ŞINASI DEVELI… 
GÖLGELİ’DEN, KOCAMAZ’A ULTİMATOM

 

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP’den istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ağır bir dille eleştirerek: “Şehitlerimiz kadar, Şehitlerimizin acı çeken evlatları kadar,Şehitlerimizin analarının gözyaşları kadar hakkın var mı bu partide senin?” dedi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’den, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile partisinden istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a zehir zemberek cevap geldi.

MHP Silifke İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na katılan Gölgeli, Ülkücü Hareket’in tarihinden bahsederek, bu davada en büyük hak sahiplerinin şehitler ve ailelerinin olduğunu vurguladı.

“Ülkücü Hareket’in Geçmişinde Gözyaşı Var”

Ülkücü Hareket’in geçmişinde gözyaşı olduğunu dile getiren Gölgeli, kimsenin bu davanın önüne set çekemeyeceğini ifade ederek: “İşte biz geçmişinde gözyaşı olan bir hareketiz. Hani; 5 bin şehidin duası var diyoruz ya, sadece 5 bin şehidimizin duası değil, 5 bin annenin, binlerce öksüz ve yetim evladın da gözyaşı var bu davada. Bu dava kıymetli liderimizin dediği gibi okunmuş bir dava. Kimse bu davanın önüne set çekemez” dedi.

“Şehitlerimiz Kadar Hakkın Var mı Bu Davada?”

İl Başkanı Gölgeli, konuşmasında, MHP’den istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, bu partide ülkücü şehitler kadar hakkı olmadığını söyleyerek: “Bir Anneler Günü’nde Erdemli’ninGücüş Köyü’nde şehidimiz Ali Gücüş’ün kabrini ve ardından annesini ziyaret ettik. Sera naylonundan bir çardakta oturuyor. Oğlunu şehit verdiği halde hiçbir şey beklemiyor. Senin 25 yılın ne olacak?Ülkücü şehidimiz Avukat Ahmet Boz’un kızı Şehide şu an aramızda. Şehitlerimiz kadar hakkın var mı bu partide senin? Bu şehitlerin acı çeken evlatları kadar hakkın var mı senin bu partide? Bu şehitlerin analarının gözyaşları kadar hakkın var mı bu partide senin? Bir de çıkıyorsun 25 yılın hakkını savunuyorsun. Bu haklarımızı sana nasıl helal edeceğiz Burhanettin Kocamaz?Ülkücü hayatını her şeyiyle; vatanına, milletine, davasına adamış kişidir. Ülkücü’nün tarifi budur. Biz her şeyimizi bu davaya adadık. Bu vatan bölünmesin diye mücadele ettik. Bu ezan dinmesin diye mücadele ettik. Bizim hiç mi hakkımız yoktu?” dedi.

“Başkan Tuna, Nefsini Ayaklar Altına Atmıştı”

Gölgeli; MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın 2014 yılında;Genel Merkezin Burhanettin Kocamaz’ı aday göstermesinin ardından nefsini ayaklar altına alarak, gece uyumadan, gündüz yorulmadan kendisinin Büyükşehir’i kazanmak için çalıştığını bir kez daha hatırlattı.

 25 yıldır Belediye Başkanlığı sıfatını Burhanettin Kocamaz’ın kazanmadığını O sıfatı Ülkücü Hareket’in verdiğinin altını çizen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli: “2014 yılında Sen aday çıktığında, Hamit Tuna omuz vermiş, çalışmış, mücadele etmiş, nefsini ayaklar altına atmış. Senin de yapacağın buydu Burhanettin Kocamaz. Sana Ülkücü Hareket 25 yıl Belediye Başkanlığı sıfatı vermiş. Sen almadın bu sıfatı, biz verdik. Biz çalıştık, biz mücadele ettik” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA