Durmuş Deniz aday adaylığını açıkladı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Durmuş Deniz aday adaylığını açıkladı

 

CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Deniz, partisinin ilçe binasında düzenlediği toplantıyla aday adaylığını açıkladı.

Deniz, ailesiyle birlikte toplantıya katılanları tek tek karşılarken, yoğun katılımla toplantı miting havasına büründü.

CHP İLÇE BAŞKANI TURABİ YEŞİLÇAYIR:“BELEDİYEYE CHP BAYRAĞINI ASACAĞIZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, “İl ve ilçe belediyelerinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Adayımız kim olursa olsun, birleşeceğiz, tek yürek olacağız ve belediyeye CHP bayrağını asacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi koşullar göz önünde bulundurulduğu zaman bu koşullarda siyaset yapmanın ne denli zor olduğunun bilincindeyiz. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımız birbirinden değerli ve cesurdur. Özellikle günümüz koşullarında göstermiş oldukları medeni cesaretten dolayı kendilerini kutluyorum. Bugün aday adaylığı açıklamasını yapacak olan Durmuş Deniz’e başarılar diliyorum” dedi.

DURMUŞ DENİZ: “BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Ardından kürsüye gelen CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Deniz, konuşmasına, Anamur Belediyesi’nin kurulduğu ilk günden bu güne kadar hizmet etmiş bütün belediye başkanlarına teşekkür ederek, “Onlara saygılarımı sunuyorum. Aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet aramızda bulunanlara sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Deniz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ ANAMUR İÇİN DİYEREK ADAY ADAYI OLDUM

Birimiz Hepimiz, Hepimiz Anamur için söylemiyle yola çıkmamı isteyen CHP’li sizler ve Anamur Halkının isteği üzerine CHP’den aday adayı oldum. 31 Mart 2019 da yapılacak seçimlerde başkan adayı olmak için karışınızdayım. Bana olan güven ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum.

KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA YÖNETECEĞİZ

Almak istediğim bu görevin sorumluluğu ve bilincindeyim. Şundan emin olun ki; görevimi katılımcı belediyecilik anlayışıyla Anamur’un ve halkımın gereksinimleri, öneri ve isteklerini göz önüne alarak yapacağıma söz veriyorum. Sizleri utandırmayacağım.

Allah izin verir de bu görevi üstlenirsem benim başkanlığım döneminde belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte üreteceğiz. Ve hep birlikte mutlu bir yaşamın paydaşı olacağız.

BENİM TANIĞIM DA KEFİLİM DE ANAMUR HALKIDIR

30 yıldır Anamur’da ticaret ve siyaset yapmaktayım. Allaha şükür ticari hayatım da siyasi hayatım da tertemizdir. Dürüstlük ve çalışkanlığıma bütün Anamur Halkı tanıktır. Benim siyaseten ve ticareten tanığım da kefilim de siz değerli Anamur Halkı’dır.

STK’LARDA GÖREV ALDIM VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLARAK HİZMET VERDİM

İlçemizde faaliyet gösteren Muz-Der, TSO, ZMO, TEMA gibi STK’larda kurucu üye veya başkan olarak görev aldım. Mersin Anamur Meslek Yüksekokulu Suptropikal İklim Bitkileri Bölümünün açılmasında öncülük ettim ve 3 yıl gönüllü öğretim görevlisi olarak hizmet verdim.

İLÇEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUM

2004-2009 yılları arasında CHP Meclis Üyesi olarak görev yaptım. İlçemizin sorunlarını biliyorum. (İçme suyu, Otopark, Çarpık Kentleşme, Sahildeki Kötü Yapılaşma, Dragon Çayı Kirliliği, Çöp Sorunu vs.) Çözüm yolları için ekibimle birlikte çalışmalarımızı yaptık, çözüm projelerimizi hazırladık. Sizlerin desteği ve katılımı ile Anamur’umuzu bir marka şehir, bir dünya kenti yapacağım. Bunları çözmek için CHP’den aday adayı oldum.

CHP Türkiye’nin birleştirici gücüdür. Bizler bu gücün altında KATILIMCI YÖNETİM modelimizle dil, din, ırk ve parti ayrımı olmadan beraberce ilçemizi yöneteceğiz.

Yönetim anlayışımız TEVAZU, HOŞGÖRÜ ve İŞBİRLİĞİ anlayışına dayanmaktadır. Yunus Emre’nin dediği gibi “Yaradılanı hoş gör Yaradan’dan ötürü” anlayışındayız.

DEĞİŞİM PROGRAMIMIZ 5 ANA TEMELE DAYANIYOR

Yeni Anamur Değişim Programımız 5 ana temele dayanmaktadır.

İNSANA YATIRIM: Anamur’un Yatırım Yıldızı’nın en üst köşesini insana yatırım oluşturmaktadır. Önceliğimiz beton, bina ve inşaatın da ötesinde insandır. Belediyecilik anlayışımızdaki birinci stratejik hedefimiz insana yatırımdır. Çünkü Kalkınmacı Belediyecilikte tesislerden önce onu kullanacak insanın niteliği önemlidir. Dolayısıyla öncelikli olarak bir yandan Anamurumuzun kalkınmasına katkı sağlayacak yeni nesillerin niteliğini arttırırken, yetişmiş insanımızın da kendisini gerçekleştirmesine her türlü katkı sağlayacağız.

SANAT VE SPORA YATIRIM: Sanat ve spor insanın kendini gerçekleştirmede en önemli etkenlerden biridir. Yatırım Yıldızımızın sol köşesi sanat ve spora yatırımı oluşturmaktadır. Kalkınma sanat ve sporda başarı ile kendini gösterir. Bu nedenle Anamur’umuzu en iyi şekilde tanıtma ve Anamur’da yaşayan insanlarımızın sporda ve sanatta hayallerini gerçekleştirme konusunda her türlü imkanı sağlayacak ortamlar oluşturacağız.

ÜRETİME YATIRIM: Tarım ve Turizm Anamurumuzun en önemli gelir potansiyeli taşıyan sektörleridir. Yatırım Yıdızımızın sağ köşesi üretime yatırımı oluşturmaktadır. Üretken bir Anamur için Tarım ve Turizm alanlarındaki potansiyellerimizi harekete geçirecek projeler ile hem işsizlik hem de yoksullukla mücadele edeceğiz.

GELECEĞE YATIRIM:

Gelecek çocuklarımızdır. Yatırım Yıldızımız iki ayak üzerinde durmaktadır. Yatırım Yıldızımızın sol ayağını geleceğe yatırım oluşturmaktadır. Kalkınmacı Belediyecilik geleceği öngören bir anlayıştır. Geleceğe yatırım ise çocuklarımızı yarınlara hazırlamayı gerektirir. Çocuklarımızın eğitiminde merkezi hükümetin yetersiz kaldığı alanlarda projeler uygulayacağız. Çocuklarımızın gelecekte istihdam olanaklarını arttıracak eğitim yatırımlarına öncelik vereceğiz.

GEÇMİŞİMİZE YATIRIM: Yatırım Yıldızımızı sağlam bir zemine oturtan ikinci ayak ise Geçmişe Yatırımdır. Geçmişini unutan bir toplum geleceğini kuramaz. Bu çerçevede folklorumuzu ve geleneklerimizi yaşatmaya yönelik projelere öncelik vereceğiz.”

ADAY KİM OLURSA ARKASINDA DİMDİK DURACAĞIZ

Partimizin ve ülkemizin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde genel merkezimiz hangi arkadaşımızı Anamur’a aday yaparsa yapsın o arkadaşımızın arkasında dimdik duracağız.

CHP’nin altı oklu bayrağını, Birimiz Hepimiz, Hepimiz ANAMUR İçin söylemiyle el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde Anamur Belediyesi’ne dikeceğiz.

YENİ ANAMUR’UN TEMELLERİNİ HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olup seçilirsem; Anamur’umuzun temiz denizi ve sahilini, yeşil doğasını, verimli tarım arazilerini koruyarak, dürüst ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla yeni Anamur’umuzun temellerini hep birlikte atacağız.

Anamur’umuzu hak ettiği çağdaş görünüme kavuşturup Türkiye’nin en iyi yaşanabilecek şirin ilçesi haline getirmek için “Birimiz Hepimiz, Hepimiz Anamur İçin” sloganıyla iş birliği içinde çalışacağız.”

ESKİ İLÇE BAŞKANLARI VE PARTİNİN İLERİ GELENLERİ DE KATILDI

Deniz, konuşmasının ardından toplantıya katılan diğer aday adayları Ali Ülkü, Meltem Eroğlu ve Ayhan Güven ile CHP Mersin Eski Milletvekili Ersoy Bulut, eski ilçe başkanları Osman Orhan, Arslan Müftüoğlu, Naci İnan, Gökçin Yalçın, Yalçın Kayakılıç, Kasım Duman ve partinin ileri gelenlerini sahneye davet ederek birlik beraberlik mesajı verdi.

Haber Anamur



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA