"TOROSLAR MERSİN’İN BALKONU OLACAK" | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
"TOROSLAR MERSİN’İN BALKONU OLACAK"

 

CHP’den Toroslar Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Şerife Arıcı Yıldız

CHP'den Toroslar Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Şerife Arıcı Yıldız, Toroslar halkının değişim istediğini belirterek, "Toroslar'da bir ilki gerçekleştirmek, Mersin'de bir ekol olmak istiyorum. Ben halkın içinden biriyim ve başkan seçilirsem de halkın içinde olmaya devam edeceğim. Seçilince değişmeyeceğim" dedi. Toroslar'da halkın, 'Hizmet bugüne kadar adaletsiz dağıtıldı' dediğini ifade eden Yıldız, "Hizmette adalet getireceğiz.Toroslar Mersin'in balkonu olacak ve herkes o balkona çıkmak isteyecek" diye konuştu.

ABİDİN YAĞMUR

Mersin Barosu avukatlarından Şerife Arıcı Yıldız, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP'den Toroslar Belediye Başkan adayı olmak hedefiyle sahaya indi, çalışmalarına başladı. CHP'nin Toroslar Belediyesi için gösterdiği ilk kadın başkan adayı olmayı hedefleyen Şerife Arıcı Yıldız, gazetemiz Güney'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve seçim sürecini değerlendirdi.

 

"Toroslar Belediye Başkanlığı'na aday olmak bir cesaret işiydi. O cesareti kendimde buldum ve sahaya indim" diyen Şerife Arıcı Yıldız, "Sahada gördüğüm ilgiden sonra rahatladım. Aday adaylığım çok güzel karşılandı. Çok güzel bir iklim var. Halk Toroslar'da artık değişim istiyor. Kadınlardan aldığım tepkiler çok güzel. Kadınlar zaten destekliyor ama erkekler de destekliyor, erkeler de buna hazır çünkü Toroslar'da bir değişim olması gerektiğine inanıyorlar. Değişim olsun, yeni bir yüz gelsin diyorlar. Toroslar halkıyla tanışıklığı olan biriyim. Aile olarak, avukat olarak, sivil toplum gönüllüsü olarak Toroslar'da izimiz, emeğimiz var. Sivil toplum örgütlerinde Toroslar için çok hizmet yaptım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben Toroslar'da varım. Toroslar'da bir gücüm olduğuna inanıyorum. Sokakta çalışma yaparken insanlar beni tanıyor. Beni tanımazsa babamı tanıyor. Babamı tanımazsa amcamı tanıyor. Babam Toroslar'da esnaftı. Ben de Toroslar halkıyla iç içe büyüdüm. Türk, Kürt, Tahtacı, Yörük Toroslar'ın bütün renkleriyle temasım oldu. Avukatlığa başladıktan sonra da bölgeden çok sayıda müvekkilim oldu, gönüllü avukatlık yaptıklarım oldu. Sokağa çıkınca, Toroslar'dan aday adayı olma kararımın ne kadar doğru olduğunu anladım" dedi.

 

'TOROSLAR'DA YAŞAYAN HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM'

Toroslar'ın genelinde hizmet anlamında çok şikayet aldıklarını belirten Şerife Arıcı Yıldız, "Toroslar'ı dinliyoruz diye yola çıktık. Onların düşüncelerini, sorunlarını, ihtiyaçlarını dinliyoruz. Birçoğu hizmet alamadığını söylüyor. Birçoğu da hizmette adalet olmadığını, bazı bölgelere hizmet giderken bazı bölgelere hiç hizmet gitmediğini söylüyor. Biz de hizmette adalet getireceğiz diyoruz" ifadelerini kullandı.

 

CHP Toroslar Belediye Başkan aday adayı Şerife Arıcı Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: "Toroslar'ın hem şehir merkezinin, hem kırsal alanlarının sorunlarını, ihtiyaçlarını biliyorum. Yörenin bütününe hitap eden, birleştirici bir başkan olacağım. Toroslar'da yaşayan herkesin başkanı olacağım. Sorunlara çözüm olacak ekonomik, sosyal ve demografik projeler hazırladık. Kırsalda zirai girişimleri ve aile işletmelerini destekleyeceğiz. En önemlisi halkın içinde olmaya devam edeceğim. Ben halkın içinden biriyim ve başkan seçilirsem de halkın içinde olmaya devam edeceğim. Seçilince değişmeyeceğim. İnsanlar beni gözleriyle görecek, elleriyle tutacak. Beni görmek için özel bir çaba sarf etmeyecekler çünkü halkın içinde olacağım. Mersin'de bir ekol olmak istiyorum. Kalkınan, gelişen, güzelleşen Toroslar hedefiyle çalışacağız Toroslar'ı Mersin'in balkonu yapacağız. Ekonomisiyle, sosyal ve kültürel alanlarıyla, yeşil alanlarıyla Toroslar Mersin'in balkonu olacak ve herkes o balkona çıkmak isteyecek."

Abidin Yağmur / Mersin Güney Gazetesi

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA