ALİ GALİP ÖZKAN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
ALİ GALİP ÖZKAN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Ali Galip Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden(CHP)Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Özkan, “Gönlümüz ön seçimden yana. Ama olası bir merkez atması sonucu hangi aday olursa olsun yanından yer alacağımıza söz veriyoruz” dedi.

ÖZKAN; “BU HEYECAN BİZE SEÇİM KAZANDIRIR”

Gökhan KURT

“BU HEYECAN SEÇİM KAZANDIRIR”

Kentin tanınan siyasetçilerinden Ali Galip Özkan CHP'de Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını parti il binası önünde açıkladı. Özkan'ın aday adaylığı açıklamasına CHP Mersin milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan, Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu ile eski il ve ilçe başkanları da katıldı. Özkan, “CHP örgütü, Mersin’de birincilikle çıkacağını inanıyorum. 1983'te SODEP'te başlayan siyaset hayatım il yöneticiliklerden tutun meclis üyeliğine kadar sürdü. Bu deneyimle dostlarımı,  arkadaşlarımı gördükçe aklıma belediye başkanlığı geldi. Olur da belediye başkanı adayı olursam bugünkü heyecan bana seçimi kazandıracağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“GÖNLÜMÜZ ÖN SEÇİMDEN YANA”

Gönüllerinin ön seçimden yana olduklarını belirten Özkan, “Olası bir merkez atması olursa bu karara uyuyacağımı size söylüyorum. Hangisi aday olursa yanında yer alacağıma da sizlere söz veriyorum. Projelerle ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ancak bugün bunlardan bir tanesini söyleyeyim. Yıllardır emekli olamamış, bir yıl süresi kalmış, iş bulamayan, sigortasını ödeyemeyen en az 5 bin kişiyi emekli edeceğiz. Hayır duaları yeter diye düşünüyorum” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA