Başkan Tuna, ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Başkan Tuna, ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İlçelerde gerçekleştirdiği Teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Erdemli, Silifke, Mut ve Gülnar İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocakları’nı ziyaret ederek, siyasi gelişmelerle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Hamit Tuna, ziyaretleri sırasında Erdemli, Mut ve Gülnar Belediyeleri’nde de Belediye Başkanları ve personelleriyle bir araya geldi.

MHP Mersin İl Teşkilat Yöneticileri, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Yöneticileri ile Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin de eşlik ettiği ilçe gezilerinde Teşkilat yöneticileri, Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Hamit Tuna, kendisine gösterilen bu sevgi ve teveccühten dolayı herkese teşekkür etti.
15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığı süresince çalışmalarını Mersin sevgisi ve hizmet aşkıyla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tuna; “MHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olduğumuzu açıkladığımız günden bugüne vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu bu coşku ve sevgi bizim çalışma azmimizi ve şevkimizi daha da arttırdı. Çünkü biz her zaman insan odaklı hizmet yaptık” dedi.

Tüm hemşerilerine seslenerek; “Allah’ın izniyle birlikte ve beraber olduğumuzda başaramayacağız hiçbir şey yok” diyen Başkan Tuna; “Belediyeciliği iyi biliyoruz. Şehrimizi tanıyoruz ve problemlerini de biliyoruz. Bu şehirde doğduk ve büyüdük. Toplumun her katmanındaki insanlarımızın yanında yer aldık. Yaşamımız da millet ortalamasıdır. Vereceğiniz desteklerinizden dolayı şimdiden Allah razı olsun. Yunus’un dediği gibi ‘Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz’. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve inşallah bu seçimi açık ara alacağız.  Çıktık bir sefere, zafer Allah’ın takdiridir” dedi.

Başkan Tuna, ziyaretlerinin ardından Gülnar İlçesi’ndeki mesire alanında gerçekleştirilen 16’ncı Geleneksel Uluslararası Kültür, Elma ve Badem Festivali’ne de katılarak, ilçe halkının festival coşkusuna ortak oldu.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA