Dinçer, “30 Ağustos Türk Ulusunun kahramanlık destanıdır” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Dinçer, “30 Ağustos Türk Ulusunun kahramanlık destanıdır”

 

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı.

Ulusal Kurtuluş Savaşımızın en önemli halkası olan 30 Ağustos Zaferi’nin  Türk Ulusunun kendisini köleleştirmek isteyen emperyalist güçlere karşı top yekün savaşarak kazandığı zafer destanı olduğunu vurgulayan Başkan Dinçer, “ Bu zaferle sadece vatan toprakları kurtarılmamış, Aziz Milletimiz bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini ve bayrağımızın gönderden indirilmeyeceğini dünyaya göstermiştir” dedi.

 Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı.
Başkan Dinçer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan, Kurtuluş Savaşımızın en önemli halkası olan 30 Ağustos Zaferinin, Türk ulusunun, kendisini köleleştirmek isteyen emperyalist güçlere karşı, top yekun savaşarak kazandığı zafer destanı olduğunu da ifade ederek şunları söyledi:
“Ulusumuzun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesi tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Mondros ve Sevr ile kendisine dayatılmak istenen ağır koşulları kabul etmeyen Türk Ulusu, Yüce Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlattığı kurtuluş mücadelesini 30 Ağustos’ta kesin zaferle sonuçlandırmıştır. Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, Aziz milletimiz ve eşsiz kahramanlarımız bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, bayrağımızın gönderden indirilemeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.”
Başkan Dinçer şöyle devam etti. “ Bugün Türkiye Cumhuriyeti dayandığı demokratik, laik, ve sosyal hukuk devleti niteliği ve dünyada yaşanan gelişmelere açık dinamik yapısıyla yoluna hızla devam etmektedir. Büyük zaferin bu mutlu yıl dönümünde, yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu, sayıları milyonları aşan tüm esnaf ve sanatkârlarımız adına bir kez daha kutluyorum. Bu bağlamda ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük komutan ve devlet adamı Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnet ve şükranla anıyorum. Büyük zaferin 96. Yıldönümü kutlu olsun”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA