BAYRAM CŞKUSU ACIYA DÖNÜŞMESİN | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
BAYRAM CŞKUSU ACIYA DÖNÜŞMESİN

 

UYARLARI LÜTFEN DİKKATE ALIN

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, geleneği sürdürdü ve her bayram öncesinde olduğu gibi kurban bayramı öncesi yine dikkat çekici uyarılarda bulundu.
Başkan Sarı’nın uyarıları şöyle :
 
UYARILARI LÜTFEN DİKKATE ALIN. 
 
“Bayramları bayrak gibi yaşamak, bayramların acıların yaşandığı günler olmaması siz sürücülerin kurallara uyması ile mümkün olacaktır. “Kurban bayramı nedeniyle 9 günlük tatili değerlendirmek için yola çıkanların uyması gereken ilk kural, “trafik kurallarına uymalarıdır”. 
Çok güzel yollara ve çok donanımlı araçlara sahip olunmasına rağmen her uzun tatil öncesi ulusça çok büyük acılar yaşamamıza neden olan kazaların önü alınamıyorsa şapkamızı önümüze koyarak bu kazaların sebebini empati yaparak bulmak zorundayız. 
Bir ipucu vermesi açısından sık,sık tekrarladığım “kazaları araçlar değil, sürücüleri yapar” uyarımı bir kez daha tekrarlamakta da fayda görüyorum”. 
 
İSTATİSTİKİ BİLGİLER İÇ AÇICI DEĞİL.
 
Başkan Veysel Sarı, 2018 Yılının ilk 6 ayında meydana gelen kaza ve kayıplar konusunda da bilgi verdi şu uyarılarda bulundu. 
 
“Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı trafik kaza verilerine göre; İstatistiklerine göre 2018 yılının ilk 6 ayında, Yerleşim içi ve dışında olmak üzere Toplam 205.977 kaza meydana gelmiş ve bu kazlarda 1.629 kişi yaşamın ı yitiriken, 146 bin 487kişide yaralandığını lütfen hatırlayınız. 
 
O Nedenle : Özellikle uzun yola çıkmadan önce araçlara uzun yol bakımı yaptıralım. Alkollü araç kullanmaktan kesinlikle kaçınıp trafik kurlarına ise mutlaka uyarak kendinizi ve beraberinizdeki yakınlarınızın mutlaka emniyet kemeri takmalarını sağlayın ve her iki sata bir uygun bir yerde durarak kısa yürüyüşler yapınız” uyarılarında bulundu ve sözlerini;
“Bayramlar büyük acılar yaşadığımız günler olmasın. Güle, güle gidip, güle, güle gelmek ise siz sürücülerin elindedir. Bu vesile ile tüm sürücülerin bayramlarını kazalardan uzak mutlu ve sağlıkla geçirmelerini diliyor saygı ve sevgiler sunuyorum” temennileriyle sonlandırdı. 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA