MHP İl Başkanı Gölgeli’den 15 Temmuz Mesajı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MHP İl Başkanı Gölgeli’den 15 Temmuz Mesajı

 

Başkan Gölgeli: “15 Temmuz’a dur diyen yüce Türk Milleti”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’un yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Türk Milleti’ni bölmek, parçalamak ve yok etmek isteyenleri, yine yüce Türk Milleti’nin geçit vermediğine değinen Gölgeli, “Rabbim tüm şer odaklarına karşıYüce Türk milletine Turan'ı nasip eylesin” temennisinde bulundu.

“Hoca görünümlü Voyvoda…”

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz’da kalkışılan hain darbe girişiminin yıl dönümünde yayınladığı mesajda çarpıcı ifadelere yer verdi. Türk Milleti’nin varoluşundan itibaren her türlü hain oyunlara galip geldiğini anımsatan Gölgeli, “Hoca görünümlü Voyvoda” olarak tanımladığı terör örgütü FETÖ’nünelebaşı Fethullah Gülen ve terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz gecesi Yüce Türk milletinin imanı ve sarsılmaz iradesi karşısında şaşkına döndüğünü aktardı.
Başkan Gölgeli’nin mesajı şu şekilde;
“Kıymetli Ülküdaşlarım;
Öncelikle geride bıraktığımız 24 Haziran seçimleri itibariyle; partimize göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimin, bekamız için en hayırlı bir şekilde sonuçlandığını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Aziz milletimiz, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmıştır. Bu seçim, Türk milleti için büyük önem ifade etmiştir.  Milli hassasiyet sahibi vatandaşlarımız, Bilge Liderimizin vermiş olduğu güven ve cesaret ile şer odaklarının kafalarına balyoz gibi inmiştir.
"Milli duruş, millete beka, şühedaya vefa" diyerek milyonların gönlünde taht kuran Sayın Genel Başkanımız, bizler için de gurur vesilesi olmuş, öngörüleri ile yolumuzu aydınlatmıştır. Dik duruşu, ileri görüşlülüğü ve kırılmaz iradesi ile tüm oyunları bozmuş, parçalamıştır. Allah'a şükürler olsun ki; yine bir aradayız. Omuz omuza, yürek yüreğe Kızılelma ülküsü için durmak, yorulmak bilmeden yürüyoruz. Zırh oluyoruz birbirimize, uzanan her eli kırıyor, kalkan her hançeri paramparça ediyoruz. Çünkü biz, Türk milletiyiz, Türk milliyetçileriyiz.
Değerli Dava Arkadaşlarım;
15 Temmuz gecesi Türk milletine kurşun yağdıran, Türk devletine kin kusan hoca görünümlü papazın çakallarının unuttukları bir şey vardı: Bu millet geçmişte mitralyözlerin üzerine yalın kılıç yürümüştü. Dünya ordularına mağlubiyeti tattırmıştı. Namık Kemal'in: "Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır." sözü, Yüce Türk milletini ifade eder nitelikteydi. Deli gönüller, vatan ve millet sevdalıları o gece tankların önüne yattı, kurşunlara göğsünü gerdi. İndirmedi bayrağı, vatanı hainlere çiğnetmedi.
Savaş uçaklarımızın, tanklarımızın, silahlarımızın milletimize karşı kullanıldığı o gece; okyanus ötesinden emirler yağdıran hoca görünümlü voyvoda Yüce Türk milletinin imanı ile karşılaştı. Bükülmez bileği, sarsılmaz iradesi karşısında şaşkına döndü. Böl, parçala ve yok et hayali kuran bu soysuzlar; Tekbir nidaları ile cennet bahçesine girercesine şehadete yürümeyi göze alan milyonlar karşısında ezildi, mağlup oldu. Bu milletin karşısında diz çöktü, parçalandı.
Yüce Allah, bu millete böylesi bir hain saldırıyı bir daha yaşatmasın. Rabbim cennet ülkemizi tüm hainlerden korusun. Yüce Milletimizi, tüm şer güçlerine karşı var eylesin, diri eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Rabbimden, 15 Temmuz gecesi şehit düşen tüm vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Ailelerine ve Yüce Türk milletine baş sağlığı ve sabırlar versin. Rabbim vatanımızı var eylesin, milletimizi bir eylesin.Tüm şer odaklarına karşıYüce Türk milletine Turan'ı nasip eylesin”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA