Millet İttifakı adaylarından Başkan Dinçer’e ziyaret | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Millet İttifakı adaylarından Başkan Dinçer’e ziyaret

 

Millet İttifakının oluşturan CHP ve İyi Parti’nin Mersin Milletvekili 1. Sıra adaylarının Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer’e gerçekleştirdikleri ziyarette randevu saatleri çakışınca Başkan Dinçer, ittifakın iki adayını birden ağırladı ve iki adayla objektiflere poz verdi.

CHP Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Gökçel ile İyi Parti 1. Sıra adayı Behiç Çelik, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ayrı ayrı ziyaret ederek partilerinin esnafa ilgili projelerini paylaştılar. Randevu saatlerinde yaşanan aksama ile iki adayın ziyareti çakışınca Başkan Dinçer Millet ittifakının iki adayıyla objektiflere poz verdi.

CHP Mersin Milletvekili 1. Sıra adayı Cengiz Gökçel, bir grup partili ile birlikte Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti. Gökçel ziyaretinde parti olarak iktidara gelmeleri halinde esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme amaçlı Esnaf Bakanlığı kurulması yönünde girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. Gökçel ayrıca aralarında Mersin’in de yer aldığı beş bölgede içerisinde fabrikaların yer alacağı ekonomi bölgesi oluşturacaklarını, bu fabrikaların yan sanayi ve parça ihtiyaçlarının da KOBİ’lerce karşılanarak esnaf sanatkara yeni iş alanları kazandıracaklarını kaydetti. Gökçel ayrıca kiralarda stopajı kaldıracaklarını ve esnafa yıllık SGK primi tutarı ile ödenilen yıllık verginin toplamı kadar faizsiz kredi imkanı sunacaklarını sözlerine ekledi.

CHP’li Cengiz Gökçel’in görüşmesi randevu saatini aşınca ortaya ilginç görüntü çıktı. Gökçel ve Dinçer görüşmelerini sürdürürken İyi Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Behiç Çelik; verilen randevu dahilinde bir grup partili ile Başkanlık makamına geldi. Ziyaret saatinde yaşanan çakışma üzerine Başkan Dinçer , İyi Parti adayı Çelik’i de kabul ederek Millet ittifakının iki adayıyla birlikte objektiflere poz verdi. Daha sonra Cengiz Gökçel başka randevularına katılmak üzere Başkan Dinçer’e veda etti. Ardından İyi Parti Milletvekili adayı Behiç Çelik partisinin esnafla olan projelerini Başkan Dinçer’le paylaştı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA