SERDAR ERKAN: “HEP BERABER BU İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
SERDAR ERKAN: “HEP BERABER BU İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ”

 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Erkan,

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Erkan, kendisine destek veren arkadaşlarıyla birlikte seçim bürosunun açılışını Çanakkale Zaferi için düzenlediği sergi muhteşem bir sergi ile açtı. Açılış konuşmasında hep beraber bu iktidarı yeneceklerini ve ülkeyi karanlıktan kurtaracaklarını söyledi.

 CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Erkan seçim bürosunun açılışında Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğretim görevlisi Bülent Yılmazer katkısı ile Çanakkale Zaferi adına sergi düzenledi, büyük ilgi gören sergi bir çok kişi tarafından takdir ile karşılandı.

Serdar Erkan’ın seçim bürosu ve sergi açılışına CHP Mersin Milletveki Dr. Hüseyin Çamak, CHP eski İl Başkanları Sabahattin Arıkan, Özcan Yılmaz, Mustafa Uzun, Faruk Akar, Yılmaz Şanlı, CHP İl yönetimi adına Necla Bugay ve il yöneticileri, Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Mezitli Belediye Meclis üyesi Müslüm Duru, önceki dönem CHP İl ve ilçe yöneticileri, TMMOB Mersin Şubesi Oda temsilcileri ve üyeleri, Makina Mühendisleri Odası önceki yönetim kurulu ve meslektaşları , Atatürkçü Düşünce Derneği yönetici ve üyeleri, Sosyal Demokrasi Derneği yönetici ve üyeleri, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği yönetici ve üyeleri, Arslanköy Dayanışma Derneği yönetici ve üyeleri  olmak üzere   çeşitli sendika başkanları ve üyeleri olmak üzere bir çok sivil toplum  örgütleri yönetici ve üyeleri ile Köy Enstitülü öğretmenler ve Arslanköy’lü vatandaşlar da katılarak destek verdi.
Açılışa Mezitli Belediye Başkanı ile bir çok kişi ve kurumdan çelenkler geldi.

Sergi açıklaması yapılmadan önce Çanakkale Zaferi için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal marşı okundu.

Serdar Erkan’a desteklerini verdiklerini  belirtmek amacıyla yol arkadaşları, bu seçimde yanında olduklarını hissettirmek için özel piyanist getirtilip sergiye şenlik kattı.

Sergide konuşmasını gerçekleştiren Erkan, ilk olarak seçimlere değindi. Sergide yalnız bırakılmadığı için çok mutlu olduğunu kaydetti. Seçimlerde ilk Mersin’de seçileceklerini daha da sonra da Türkiye iktidarına gelip ülkeyi bu karanlıktan kurtaracaklarını belirtti.

“BERABER HEDEFE ULAŞACAĞIMIZ KONUSUNDA HİÇ KUŞKUM YOK”

Konuşmasına devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Erkan: “Burası benim annemin oturduğu mahalledir. Eşimin arkadaşları ve partili yoldaşlarım, akrabalarım ve diğer dostlarım hepsi buradalar böylelikle beni onurlandırdınız.  Hepimiz buradayız ve bundan sonra hepimiz kar topu gibi büyüceğiz ve çoğalacağız buna inanıyorum. Ülkemizin esenliği için çocuklarımızın geleceği için, Mersin’deki ortak geleceğimiz için hepimizin bu yürüyüşte yan yana, omuz omuza beraber hedefe ulaşacağımız konusunda hiç kuşkum yok. Bugün bana bu coşkuyu verdiniz. Hepimiz hep birlikte omuz omuza verirsek bu işi yaparız. Biraz evvel partimizin danışma kurulundan geldim orada da bu heyecanı gördüm. Hep beraber bu ipi göğüsleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARI DEĞİŞTİREREK HEP BERABER HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ”

İlk önce Mersin’de yerelde iktidar olacağını sonra da Türkiye’de iktidar olacaklarını kaydeden Erkan: “Bu kötü gidişata bu sömürü düzenine hepimiz el birliğiyle bu yurttaş olarak hepimizin görevidir. Bu görevde sizleri temsilen sizlere güvenerek sizlerden biri olarak öne çıktım. Ama arkamda sizlerde varsınız bunu biliyorum. Bir sorumluluk önemli bir yükümlülük altına girdik. Ve bunu mutlaka ve mutlaka başarıya ulaştıracağız. Benim bu konu da görev almam için bana rehber olan Atatürk’ün notudur. ‘Bir gün bağımsızlık ve cumhuriyetini korumak ve müdafaa etmek zorunda kalırsan içinde bulunduğun şartların mevcudiyet koşullarını zorluluğunu ve şartların olumsuzluğunu düşünmeyeceksin. O nedenle bende Atatürk’ün verdiği bu emirle yola çıktım. Bu konuda sizlerin de yanımda olduğunu her zaman hissediyordum, biliyordum. Ama bugün bu konuda biraz daha güvencim pekişti. Bu çocuklarımızın geleceğini karartan bu yönetimi bu iktidarı değiştirerek hep beraber halkın iktidarını kuracağız. Beni onurlandırdığınız için bizleri onurlandırdığınız için benim yanımda olduğunuz için çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

“ÇANAKKALE SAVAŞI ADINA SERGİMİZİ YAPMIŞ BULUNMAKTAYIZ”

Daha sonra söz alan Bülent Yılmazer: “Serdar Erkan 1978- 1983 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde sınıf arkadaşımdı, kader birliğimiz burada başladı. Bugün burada Mersin Büyükşehir’e adaylığı koyduğundan desteklerimi sunuyorum ve gurur duyuyorum. Bugün burada açacağımız sergi Çanakkale savaşı adına sergimizi yapmış bulunmaktayız. Bildiğiniz gibi Türkiye’nin her yerinde Çanakkale zaferi için kutlama yapılmaktadır. Çanakkale’de denizden, karadan ve havadan da yapılan büyük bir mücadeleydi.” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında eski CHP Mersin il başkanları, STK üyeleri ve sergiye katılanlar sergiyi dolaşıp tarihi fotoğrafları hayranlıkla inceledi. Çanakkale Zaferi fotoğraf sergisinin bir hafta açık kalacağı belirtildi.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA