BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN FOTOĞRAF SERGİSİ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK  11:20  ARSLAN: LAHEY ADALET DIVANı’NıN İLK İSRAIL KARARı  11:20  SEÇER’DEN KENTE SPOR TESISLERI VE SAHA MÜJDESI  11:15  CHP İL BAŞKANı ÖMÜR: YENI ZAFERLERE IMZA ATACAĞıMıZDAN EMINIM  11:11  ÖZYIĞIT, 5 YıLLıK HIZMET SÜRECINI DEĞERLENDIRIYOR, ÖNERILERI ALıYOR  11:05  CHP TARSUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYı ALI BOLTAÇ: " SİYASETE DEĞİL HİZMETE ODAKLIYIZ"  10:59  “KADıNı DEĞERSIZLEŞTIREN SIYASI ANLAYıŞA KARŞı MÜCADELE EDECEĞIZ”  10:47  BAŞKAN ÖZYIĞIT,“TARıM ALANıMıZ KıSıTLı ANCAK BILIMI KULLANıYORUZ”  10:31  BÜYÜKŞEHIR ÖYKÜ YAZARLARıNı UNUTMADı  13:20  BIR MERSIN SEVDALıSı ŞINASI DEVELI… 
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN FOTOĞRAF SERGİSİ

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan, aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Altan Gökçek’in “Zamandan Geçerken” isimli ilk kişisel fotoğraf sergisine katıldı.

Tarsus Belediyesi Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Serap Kurtçu, Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı Mehmet Karaçor ve dernek üyeleri, Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ufuk Başer, Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Seyran Davarcı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.
Tarsus’ta yaşamanın güzelliklerinden bahsederek konuşmasına başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Tarsus gerçekten özel bir yer, güzel bir yer. Ülkemizin en eski kenti ve kadim bir medeniyet yaşamış olan bölgemizde, geçmişten bu yana kültürler kaynaşmış, bütünlemiş ve gelişmiş. Kültür anlamında aklımıza ne gelirse Tarsus’ta var. Altan Gökçek de yıllardır belediyede birlikte çalıştığımız bir arkadaşımız. Geçmişte böyle bir marifeti yoktu ama bugün sergi açabilecek bir noktaya geldi. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.
Başkan Kocamaz sözlerine, “Tarsus’ta yaşamak, havasını teneffüs etmek, suyunu içmek, ekmeğini yemek ve Tarsus’a hizmet etmek çok özel bir duygu. Tarsus’un geçmişi 10 bin yıl, Mersin merkezin geçmişi yaklaşık 200 yıl ve dolayısıyla bütün ilçeleriyle Mersin’i harmanlayıp böyle bir kültür oluşturmak mecburiyetindeyiz. Ben değerli arkadaşımızı tebrik ediyorum ve bu tür başarılı çalışmalarının bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde devam etti. 
2010 yılından beri amatör olarak fotoğrafla uğraştığını ve hala bu merakını devam ettirdiğini dile getiren fotoğrafçı Altan Gökçek, “Önceleri bağlı olduğum Tarsus Fotoğraf Derneği’ndeki sergilerde fotoğraflarım yer alırken, kendimi fotoğraf konusunda eğiterek, daha iyi fotoğraflar üretmeye başladım. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok karma sergilerde yer aldım ve bu defa kenti memleketimde Tarsus’ta, Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde ilk kişisel sergimi huzurlarınızda açıyorum. Değerli vakitlerini harcayarak, her zaman sanatın ve sanatçının yanında yer alan ve bugün burada bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Burhanettin Kocamaz beyefendiye ve bugünkü organizasyonda bana her türlü desteği gösteren ve bu mutlu günümde yanımda bulunan tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Fotoğraflar İran ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde çekildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda şef olarak görev yapan ve 2010 yılından bu yana fotoğrafçılıkla uğraştığını belirten Altan Gökçek, il kişisel sergisi olan “Zamandan Geçerken” isimli fotoğraf sergisindeki eserlerini İran ve Türkiye’nin çeşitti şehirlerinde çektiğinin vurgusunu yaptı.
43 eserin yer aldığı sergide, ışık, mekân ve insan üçlemesinin yoğrulduğu sanatsal fotoğraflar sergileniyor. 
1990 yılından beri belediyede görev yapan ve 7 yıldır da fotoğrafla uğraşan Altan Gökçek’in eserlerini görmek isteyen sanatseverler, Tarsus Belediyesi Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde 2-12 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan sergiyi gezebiliyor.
Birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı sergideki eserlere sahip olmak isteyenler ise fotoğrafları satın alabiliyor.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA