Demirağ Grup İle Akuzay Ailesi İş Güvenliğinde Birlikteliği Kutladı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Demirağ Grup İle Akuzay Ailesi İş Güvenliğinde Birlikteliği Kutladı

 

Demirağ Group ile Akuzay ailesi ‘inşaatlarda iş güvenliği bizim işimiz’ diyerek birlikteliklerini bir yemekte kutladılar.

Mersin’deki bir restoranda gerçekleşen programda konuşan

Demirağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cavidan Demirağ, bugünün  kendileri için güzel anlamlı olduğunu belirtti.

Burada hem yemekli bir toplantı yaptıkları anlatan Demirağ, hem de iki şirket olarak bir çözüm ortaklığı çalışması içerisinde olduklarını kaydetti. Bunun birlik buluşması, aile yemeği olduğunu anlatan Demirağ “Akuzay ile Demirağ Group olarak biz bundan sonra iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Kendilerinin inşaat firması olduğu için işin inşaat tarafında olduklarını vurgulayan Demirağ “İnşaat alanındaki yapılması gerekenlerde birlikte çalışacağız. Bundan sonra hem çözüm ortağı, hem de yapılması gereken yeni yasal zorunluluklar, yasal düzenlemelerde artık sağlıklı inşaatlar, sağlıklı binaların yapılabilmesi konusunda yeni atılımlara başladık” şeklinde konuştu.

Bunun Mersin için iyi bir başlangıç olacağını vurgulayan Demirağ şöyle devam etti: “Biz aynı zamanda hem alt yapı, hem üst yapı, hem betonarme ve çelik yapılar konusunda yıllardır Mersin merkezli çalışan, yurtiçi ve yurtdışında işler yapan bir şirketler grubuyuz. Demirağ Group şuanda bu çalışmalarına bir alan daha açmış oldu. Bu çalışmalar iş sağlığı, iş güvenliği konusundaki alınması gereken bütün tedbirler, donanımlarla birlikte 1 Ocak 2017’de zorunlu hale gelen binaların içinde ve  dışında alınması gereken tedbirler kapsamında özellikle dış cephe çalışma güvenliği için mutlaka hareketli platformlar(cephe asansörleri)kullanılması zorunlu hale geldi. Biz de bununla ilgili önemli üretici bir firmayla anlaştık. Hem bayisiyiz hem de kiralama ve satış konusunda ve servis hizmetleri konusunda bu bölgede Mersin-Adana bölgesinde bu hizmetleri de vereceğiz. Kule vinç konusunda da Satış ve kiralama konusunda bayiliğimiz vardı. Yüksek binalarda da biliyorsunuz kule vinç kullanımı zorunlu hale geldi. Bu işler de işbirliği, güç birliği ile olacak büyük bir ekip gerekiyordu. Biz bu anlamda Mersinde de gerçekten geniş çapta çalışan ve başarılı olan bu arkadaşlarımızın çalışmalarını izledik ve beğendik. Onlar da bizi beğendi ve çözüm ortağı olmaya karar verdik.”

Şu an bunun ilk adımını attıklarını vurgulayan Demirağ “

Bugün bir birliktelik yemeği yiyoruz. Bu konuda gelecek süreçte kamuoyunu bilgilendireceğiz. Teknik anlamda gelecekte ne yapacağımızı ilerleyen günlerde komuoyunu bilgilendireceğiz.”

Akuzay Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Duman ise daha önce inşaatlarda iş güvenliği noktasında alınması gereken tedbirler konusunda ciddi eksikliklerinin olduğunu ifade etti. Bunun hem  müteaahit  hemde işverenler tarafından zor bir şekilde yapılabildiğini anlatan Duman “Ama Demirağ Group’la yapılmış olan bu anlaşma sayesinde, inşaatlarda alınması gereken tedbirler daha hızlı daha seri daha güvenli bir şekilde standartlara uygun bir şekilde yapılacak. Mersin’in inşaat alanında daha sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamına sahip olmasını sağlamış olacağız. Bu bağlamda Cavidan Hanım’a ve Demirağ gruba gerçekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah iş sağlığı iş güvenliği noktasında daha güvenli bir Mersin’e ulaşmak için elimizden gelen tüm gayretle, bunun sağlanması için ne gerekiyorsa hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA