Erdemli’de Kapalı Pazaryeri ve Otopark Atağı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Erdemli’de Kapalı Pazaryeri ve Otopark Atağı

 

Erdemli Belediyesi tarafından Kocahasanlı mahallesine kazandırılacak olan kapalı pazaryeri ve otopark çalışmaları devam ediyor.

Erdemli Belediyesi tarafından Kocahasanlı mahallesine kazandırılacak olan kapalı pazaryeri ve otopark çalışmaları devam ediyor. Pazarcı esnafının artık sokak aralarında zor şartlarda çalışmasına müsaade etmeyeceklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, büyükşehir yasasıyla beldeden mahalleye dönüşen tüm beldelerde ve yaz nüfusunun yoğun olduğu Aydınlar (Avgadı) mahallesinde aynı çalışmanın yapılacağını müjdeledi.

 

Erdemli Belediyesi tarafından Kocahasanlı’da kapalı pazar yeri ve otopark inşaatında çalışmaların sürdüğü bildirildi. İnşaat alanında çalışmaları takip eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmet dönemi içerisinde tüm beldelerde kapalı pazaryeri ve otopark alanlarının tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Bu konuda canhıraş bir çalışma içerisinde olduklarını beyan eden Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapılan bu hizmetteki amacımız ilk olarak kapalı pazaryeri olarak kullanmak ancak pazar kurulmadığı günlerde de gerek otopark olarak gerekse iyi günde kötü günde vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kullanışlı alanlar inşa etmektir. Görevimiz icabı toplumun her kesimini düşünmek mecburiyetindeyiz. Bu hizmetle pazarcı esnafımızın naylon çadırlar altında zor çalışma koşullarında çalışmaktan kurtarıyoruz. Erdemli merkezde bunun örneğini görebilirsiniz. Erdemli’de pazarcı esnafı sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış veriş yapılan bir alanda çalışıyorlar. Tüm beldelerimizde ve nüfusu yaz aylarında 30 bini bulan Avgadı mahallemizde de bu hizmetin aynısını gerçekleştireceğiz.”

Tüm bu hizmetleri bu hizmet dönemi içerisinde tamamlamayı planladıklarını anlatan Başkan Tollu, sözlerini Erdemli’yi modern ve yaşanabilir bir kent konumuna getirmek için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyerek tamamladı. 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA