Toroslar Belediyesi Öğrencileri Karla Buluşturdu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Toroslar Belediyesi Öğrencileri Karla Buluşturdu

 

Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından merkezdeki öğrencilerin kar topu oynama hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Belediye ekipleri, yaylalardan kamyonlarla topladıkları karları okullara getirerek, öğrencileri karla buluşturdu.

İklim şartları nedeniyle Mersin kent merkezinde bugüne kadar hiç kar görmeyen öğrenciler, okul idarecilerinin talepleri doğrultusunda okul bahçesine getirilen karla doyasıya eğlendi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu etkinlikle amaçlarının ilçe merkezindeki okullarda okuyan öğrencilerin arkadaşlarıyla birlikte kar topu oynamalarına vesile olmak olduğunu belirterek, yaylalarda kar yağdığı sürece bu etkinliği talep edilen diğer okullarda da devam ettireceklerini söyledi.
Toroslar Belediyesi olarak yaylalarda karla mücadele konusunda ellerindeki tüm imkanları kullanarak, gerekli çalışmaları yaptıklarını da vurgulayan Başkan Hamit Tuna: “Yoğun kar yağışının yaşandığı ilçe sınırlarımız içerisindeki yaylalardan kamyonlarla topladığımız karları merkezdeki okullarımıza getirerek, öğrencilerimizi karla buluşturduk. Yaylalardaki ana yol ve sokaklarda kar yağışının etkili olması nedeniyle kapanan yolları ulaşıma açıyor ve vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesi için yoğun mücadele veriyoruz. Ekiplerimizin gayretli çalışmalarıyla bu yollarımızı açık tutmaya gayret gösteriyoruz. Yol temizliği yaparken topladığımız karları da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da merkezdeki okullarımızın bahçesine getirerek öğrencilerimizi karla buluşturmak istedik” dedi



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA