İzzet Uludağ yazdı; ABD, TERÖR ÖRGÜTLERİ VASITASI İLE BÖLGEDE VE ÜLKEMİZDE KAOS YARATARAK TÜRKİYE’NİN ZAAFA DÜŞÜP TESLİM OLMASINI HEDEFLİYOR: | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
İzzet Uludağ yazdı; ABD, TERÖR ÖRGÜTLERİ VASITASI İLE BÖLGEDE VE ÜLKEMİZDE KAOS YARATARAK TÜRKİYE’NİN ZAAFA DÜŞÜP TESLİM OLMASINI HEDEFLİYOR:

 

MİLLİ DEVLETİ DAĞITACAK, TBMM’Yİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK MİLLETİ PARÇALAYACAK BAŞKANLIK SİSTEMİNE HAYIR!

TÜRK MİLLETİ'NİN EN GENİŞ BİRLİĞİNİN SAĞLANMASININ GEREKTİĞİ BU GÜNLERDE, KUTUPLAŞMA YARATARAK MİLLİ DEVLETİ DAĞITACAK, TBMM'Yİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK MİLLETİ PARÇALAYACAK BAŞKANLIK SİSTEMİNE HAYIR!

Yeni yılın ilk saatlerinde yaşadığımız 39 insanımızın şehit olduğu İstanbul Ortaköy saldırısı, içinde yaşadığımız sürecin olağanüstü bir döneme damgasını vurduğunu göstermektedir.

Bu yaratılmak istenen kaos ve kutuplaşma süreci, ancak güçlü bir meclisin varlığı ve bütün milletin birliği ile alt edilebilir.

Başkanlık dayatması özellikle bu günlerde milletin yarışmasına hizmet etmektedir.

Başkanlık, içinde bulunduğumuz birlik ve milletleşme sürecini engeller, ülkemizde ve bölgemizde emperyalizm ve terör örgütlerinin yarattığı cehennem ateşinde, her zamankinden daha fazla bizi milli birliğe zorlayan bu koşullarda, toplumda daha şimdiden görüldüğü gibi kutuplaşmayı tetikler, sosyolojik olarak da cemaat ve tarikatların, etnik farklılıkların öne çıkmasına yol açarak, milli devletlerin baş düşmanı küreselleşmeye ve emperyalizme hizmet eder. 
Ülkede ve bölgede kargaşanın bitmesine değil daha da içinden çıkılmaz bir hale gelmesine neden olur. 
Yasama ve yürütmede yapılacak olan değişiklikler sonucu 1920'de İstiklal Savaşı'nın ateşi içinde öncelikle bu amaçla oluşan TBMM'ni Türk Milleti'nin iradesi olmaktan çıkartır. 
Türk Istiklal Savaşı sonrasında TBMM'NDE KABUL EDİLDİĞİ BİÇİMİYLE EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ TÜRK MİLLETİNİNDİR. MİLLET ADINA DA EGEMENLİK, MECLİSE AİTTİR. KİMSEYE, HİÇ BİR KİŞİ, GRUP, SINIF YA DA PARTİYE DEVREDİLEMEZ. 
ANCAK BİZE DAYATILMAK İSTENEN BAŞKANLIK SİSTEMİ, TBMM VE MECLİSİN DENETİMİNDE BULUNAN HÜKÜMETİ ORTADAN KALDIRIR. 
TÜRK ORDULARININ BAŞ KOMUTANI, TÜRK MİLLİ DEVLETİ'NİN KURUCUSU VE KORUYUCUSU GAZİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ'NİN BU YOLLA YOK EDİLMESİNE ASLA İZİN VERİLEMEZ! 
Başkanlık sistemini bize dayatmaya çalışan bu menfur faaliyet, küreselleşmeye ve emperyalist amaçlara ve bölünmeye, açıkçası ABD'ye ve onun piyonları olan PKK ve FETÖ gibi bölücü ve darbeci terör örgütlerine hizmet eder. 
 Bu durum, gider ayak federasyon ve bölünme, ardından çatışma yaratır. 
Millet iradesi, kişisel egemenliklerin altına sürülür. 
Milletin bölünmesine, milli devletin ve milli ordunun çökertilmesine karşı dimdik dur!
Güçlü meclis, güçlü milli devlet ve milletin birliği vaz geçilmez varlıklarımızdandır.
Kaybedersek, geri dönüş daha zor olacaktır.

Mutlaka KAZANACAĞIZ!



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA