Turgut, “Akılcı ve bilimsel eğitime önem vermeliyiz” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Turgut, “Akılcı ve bilimsel eğitime önem vermeliyiz”

 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Eğitim-Sen Silifke Temsilciliğini ziyaret ederek, sendika temsilcisi ve beraberindeki sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Sendika üyelerinin talep ve önerilerini de dinleyen Turgut, karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, “Eğitim, Türkiye’nin en büyük sorunudur. Öğretmenlerimiz bugün zor koşullarda ve büyük bir baskı altında görevlerini yapmaktadırlar. Eğitime ve öğretmenlere daha fazla değer ve önem verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Silifke Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde okullarımıza, eğitim yuvalarımıza her türlü desteği veriyoruz, vermeye de hazırız. İnanıyorum ki işbirliği içerisinde birçok sorunun üstesinden gelebilir ve sorunlarımızı kendimiz çözebiliriz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, bu anlayışa tüm Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle bütün eğitimcilerimizin ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de en içten dileklerimle kutluyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm gayretimizle sadelik, olgunluk ve birlik içerisinde hareket ederek, sendika üyelerimizin, eğitim ve bilim emekçilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

En büyük desteğin eğitime yapılması gerektiği ilkesi ile hareket eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediyenin kent merkezi ve kırsal mahallelerde yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“BAŞKANIMIZA ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren sendika temsilcileri; “Başkanımıza sendikamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Eğitim açısından da kurumlarımızın ve temsilciliklerimizin belediyenin katkılarına ihtiyacı vardır. Şu ana kadar çok iyi bir iletişim içerisinde olduk. Bu bizleri mutlu ediyor. Umarım böyle de devam eder. Tabi ki belediyemizin görev alanı genişledi ve büyükşehir yasasıyla 14 mahalleden 88 mahalleye kavuştu. Fakat bütün bunlara rağmen belediyemizin kendi imkânlarıyla yaptığı hizmetlerden memnunuz ve takdirle karşılıyoruz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederken, hizmetlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu. 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA