Özyiğit: Taksim Mitingi Amacına Ulaşmıştır | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Özyiğit: Taksim Mitingi Amacına Ulaşmıştır

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit,

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Taksim’de Partisininin düzenlediği ‘Cumhuriyet ve Demokrasi’ mitinginin amacına ulaştığını belirterek, “Partililerimiz tüm dünyaya bu miting ile Cumhuriyet ve Demokrasi’nin Türkiye için değişmez bir gerçek olduğunun mesajını vermiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Taksim'de CHP'nin düzenlediği 'Cumhuriyet ve Demokrasi' mitingini değerlendirdi. İstanbul Taksim'de düzenlenen mitingin, siyasi partiler, sendikalar ve demokratik kitle örgütlerinin katılımıyla amacına ulaştığını söyleyen Başkan Özyiğit, “Taksim’de toplanan yüz binler tüm dünyaya çok önemli bir mesaj vermiştir. Bu mesajda, Demokrasi ve Cumhuriyetin Türkiye için değişmez bir gerçek olduğu gözler önüne serilmiştir. Hiçbir güç ve hiçbir kuvvet Demokrasimize ve Cumhuriyetimize zarar veremez” dedi.

TAKSİM MANİFESTOSU TARİHİ BİR BELGEDİR

Mersin’in de Taksim’deki Mitinge büyük ilgi gösterdiğini ve onlarca otobüsle Taksim’e akın ettiğini de söyleyen Başkan Özyiğit, "Sadece Türk Bayrakları ve Atatürk posterlerinin taşındığı büyük buluşma yüz binlerce kişinin aynı anda Demokrasi ve Cumhuriyet talebini haykırdığı bir şölene dönüştü. Taksim’de yüz binler Demokrasiye ve Cumhuriyete sahip çıktı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun okuduğu ve miting alanındaki yüz binlerce kişinin de onayını aldığı Taksim Manifestosu tarihi bir belgedir " dedi.

TÜRKİYE DARBELERDEN ÇOK ÇEKMİŞTİR

Türkiye’nin darbelerden çok fazla dilinin yandığını da sözlerine ekleyen Başkan Özyiğit, “Darbe girişimi sırasında TBMM bombalanmış ama bombalar altında parlamento görevini yapmış ve darbeyi püskürtmüştür. Bu darbe girişiminin sorumlularını, iç ve dış destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz. Bu darbe parlamenter demokrasiye karşı yapılan bir darbe girişimidir. Türkiye darbelerden çok çekmiştir. Bundan sonraki süreçte darbelerin yaşanmaması için Cumhuriyet Halk Partisi dün olduğu gibi yarında var olacaktır” şeklinde konuştu.27.7.2016



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA