PEDALLAR CARETTALAR İÇİN ÇEVRİLDİ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
PEDALLAR CARETTALAR İÇİN ÇEVRİLDİ

 

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ve Mersin Üniversitesi’nin akademik desteği ile düzenlenen “2. Mersin Caretta Bisiklet Festivali” Cumhuriyet Meydanı’ndanstart aldı.

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ve Mersin Üniversitesi’nin akademik desteği ile düzenlenen 2. Mersin Caretta Bisiklet Festivali, Cumhuriyet Meydanı’ndan start aldı.
Mersin’in yıllardır ev sahipliği yaptığı caretta carettaların bilinirliğini artırmak ve çevreye karşı duyarlılığı sağlamanın yanı sıra bisiklet sporunu yaygınlaştırmak ve kentin tanıtılmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen festivale, yaklaşık 10 ilden 150 sporcu katılıyor.
2. Mersin Caretta Bisiklet Festivali’nın açılış startını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuşmasına farklı kentlerden gelerek Mersin’i şereflendiren bisiklet dostlarını selamlayarak başladı. Mersin’i spor kenti yapma yolunda çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Kocamaz, “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Mersin Caretta Bisiklet Festivali’nin 12., 22.’sini inşallah hep beraber gerçekleştiririz. Bisiklet, trafik kurallarını ve trafikte duyarlı olmayı öğretmesi, aynı zamanda spor yapmamıza imkan sağlaması açısından çok önemli bir spor dalıdır” dedi.
Bu zamana kadar Mersin’de bisiklet yolları ile ilgili çalışmalar yapılmadığına dikkat çeken Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak başta sahil bölgesinde olmak üzere bisiklet yollarıyla ilgili projelerimiz var. Bisiklet, sadece spor olarak görülmemeli. Biz bu projeleri hayata geçirirken, şehir trafiğinin rahatlatılmasını ve günlük yaşamda bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını amaçlıyoruz. Aynı zamanda bisikletçilerin Mersin’in her yerinde rahatça seyahat edebilmeleri için otobüslerimize bisiklet aparatı ekledik” diye konuştu.
Mersin’i ziyaret edenler için hizmetlerin bunlarla sınırlı olmadığını ifade eden Başkan Kocamaz, özel olarak hazırlanan üstü açık araçlarla şehre gelen misafirlerin, Mersin’i panoramik olarak gezebileceklerini sözlerine ekledi.
3 gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde bisikletçiler 50 kilometre yol kat ederek, 640 metre yüksekliğe pedal çevirecek. Çukurkeşlik vadisinden start alacak olan yarışlarda bisikletçiler, günün sonunda Mersin Üniversitesi’nde kamp kuracak. 2. Mersin Caretta Bisiklet Festivali etapları, 13 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da Değirmençay vadisi, 14 Haziran 2015 Pazar günü yine saat 10.00’da Erdemli Alata’da başlayıp Edip Burhan Spor Salonu’nda son bulacak.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA